Cégfelügyeleti rendszer

Azoknak a cégtulajdonosoknak ideális ez a megoldás, akik lakhelyüktől távol hoztak létre céget és naponta figyelemmel szeretnék kísérni cégük termelési mutatóit.. Ez mostanában az emelkedő bérköltségek miatt egyre gyakoribb. Ennek a rendszernek a segítségével a tulajdonosok jobban nyilvan tudják tartani cégük pénzügyi helyzetét, mintha a saját házukban üzemelne a válalkozás. A program két valutanemben tárolja az adatokat, így külföldön könnyedén használható, az aktuális árfolyamot kell csak beállítani az adatok felvitelekor, a program automatikusan átszámolja azt a másik valutanambe, ami akár Forint vagy Euro is lehet. 
Két programból áll össze a rendszer. Az egyik programot a cég tulajdonosa(i) használják, a másik programot pedig a cég telephelyén egy megbízható emberek kezeli, az ő feladata az adatok pontos felvitele. Az adatokat a program természetesen egy titkosított file-ba tárolja el, hogy azokat véletlenül se lehessen a tulajdonosok ellen felhasznáni. A felvitt adatokhoz lehet egy időintervallumot is beállítani ami után az adatok már nem módosíthatók, így megakadályozható a termelési adatok utólagos megváltoztatása. A program a pénzügyi adatok megtekintését csak bizonyos személyeknek engedi. Ennek a védelme úgy van megoldva, hogy a megtekintésre jogosult személyek kapnak egy proximity kártyát/kulcstartót, ha ezt nem rakják az olvasó elé, akkor az adatok nem tekinthetők meg!
A tulajdons(ok) ezeket a felvitt adatokat tudja/tudják majd letölteni, ezután van lehetőség az adatok megtekintésére. A rendszer úgy lett tervezve, hogy akár több helyről is le lehessen tölteni a felvitt adatokat. (Igény szerint ez a távfelügyelet nélkül is megrendelhető a rendszer, ilyenkor csak a felvitel helyén tekinthetők meg az adatok.)
Tételesen be lehet vinni a bevételeket, költségeket, melyekből egyből meghatározható a cég nyeresége. Könnyen megtekintehtőek a bevételek-kiadások és akár több évre visszamenűleg is összehasonlíthatók a jelenlegi adatokkal. Ez nagy segítséget nyújthat a tulajdonosnak abban,.hogy milyen területen lenne érdemes a költésgeket lefaragni. Vagy esetleg a költségek nővekedési és bevételek csökkenési trendjét észlelve segít a tulajdonosnak időben dönteni termelő egység bezárásában, mert ha ez későn van észlelve, akkor az végzetes lehet a tulajdonos számára. Ha túl korán vonulnak ki a tulajdonosok akkor további nyereségtől esnek el, ha későn, akkor pedig akár több millió Forint veszteség is lehet havonta! Ez a rendszer ennek az időpontnak a meghatározásában segíti a tulajdonost, mivel egy működő cég leépítése nem valósítható meg egyik napról a másikra.
A dolgozókat csoportokba lehet elhelyezni, a csoportoknak pedig naponta feldolgozva a teljesítményét összehasonlíthatók más csoportok teljesítményével, vagy akár az egy évvel azelőttivel is. Így a termelékenység csökkenése követhető nyomon néhany kattintással.
Lehetőség van arra, hogy a dolgozók napi teljesítménye is feldolgozásra kerüljön, így könnyen és gyorsan meghatározható a dolgozók átlagos havi teljesítménye. Ez dolgozóként kinyomtatható és felhasználható a hónap végi bérszámfejtéskor, ha a dolgozók teljesítmény alapján kapják a bérüket. A lapon szerepelnek a szabadságok és a betegszabadságok is. A dolgozók a havi teljesítményül alapján sorbarendezhetők, így meghatározhatók azok a dolgozók, akik jóval az átlag alatt teljesítenek. Ezeknél a dolgozóknál pedig esetleg meg lehet keresni az okát az alacsony teljsítménynek, mivel ha szallag rendszeren dolgoznak a dolgozók, akkor egy alacsony teljesítményű dolgozó akár az egész szallag teljesítményét visszafoghatja.
A rendzser a dolgozók munkatrületen töltött idejét is meg tudja határozni. Ehhez 2 proximirty olvasót kell elhelyezni egyet a bejáratnál egyet pedig a kijáratnál. (A 2 olvasóval megakadályozható a dolgozók esetleges ügyeskedése.) Minden dolgozónak van egy proximity kártyája, amit csak oda kell raknia az olvasóhoz, ami csippanással jelzi, hogy az ki vagy belépést eltárolta a számítógép. A dolgozók ki és belépési időpontjai is meghtekinthetők a tulajdonosok számára, így dolgozók munkaterületen kívüli időtöltése számonkérhető, akár több száz kilométer távolságból is. 
A program továbbá 17 statisztikával segíti a tulajdonosokat és a távoli cég vezetőjét a lehető legjobb dontés meghozatalában.
 

Cégünk segítséget nyújt továbbá egy hatékony információ közlő rendszer kiépítésére a tulajdonos és a termelő egység között, amivel telefonköltségek igen nagy része megtakarítható.